Om festivalen

Välkommen till Malmö Vin & Deli!

Malmö Vin & Deli är mötesplatsen för dig som gillar spännande drycker och goda delikatesser. Vi har bjudit in ett 80-tal lokala och internationella producenter/importörer, så att du kan prova och uppleva många smaker.

Du är välkommen oavsett om du är nybörjare, eller van vinprovare, här finns något för alla. Vill du få allra mest ut av ditt besök rekomenderar vi en av våra skolor, som ger besöket en extra dimension.

Som vanligt med våra arrangemang fokuserar vi mycket på miljön och helhets upplevelsen, så att ett besök är värt en resa.

Varsågod, bordet är dukat!

Så funkar festivalen
Efter att du har köpt din entrébiljett, förköp eller på plats i kassorna i entrén, går du runt på festivalen och köper smakprover från utställarna. Mässan är kontantfri, så smakproverna handlas med kuponger (OBS! ingår ej i entréavgiften) som du kan köpa på plats eller när du förköper din biljett. Normalt gäller 5 cl vin och 2 cl destillat. Smakproverna finns i alla prisklasser, från 10 kr och uppåt.

OBSERVERA att vi har 18 års gräns på mässan.

Öppettider
Fredag 12 oktober 12.00- 21.00
Lördag 13 oktober 11.00-19.00

Observera att försäljningen av dryckeskuponger stänger en timme innan mässans slut och utställarna serverar sina sista glas en halvtimme innan stängning.

Vinprovning 
Vill du förkovra dig ytterligare kan vi varmt rekommendera en skola i whisky, rom eller öl. Här får man både en väldigt trevlig introduktion till dryckens värld och även smaka en bred palett av klassiska stilar/sorter. Efter skolan vet du bättre vad du gillar och vad du vill prova på festivalen.

Gå till programmet för provningarna»

Varmt välkommen hit!

Köp entrébiljett »